Coaching met intuïtief schilderen

Intuïtief schilderen

Tijdens het coachen met intuïtief schilderen breng ik je in contact met jezelf en jouw leven. Door het schilderen vanuit het contact met jezelf ontdek je wat er in je leeft en dat breng je intuïtief in beeld. Intuïtief schilderen haalt je uit het denken en brengt je bij je gevoel, emoties en intuïtie.

Belangrijk daarbij is dat je je veilig voelt. Daar zorg ik voor. Dan kun je gaan waarnemen wat er in jezelf en jouw omgeving gebeurt. Door jezelf open te stellen, kom je in beweging! Je durft jezelf te uiten, te laten horen en zien. 

Na het schilderen kijk je op afstand naar je schilderij. Waar gaat het schilderij over? Welke betekenis kun je er aan geven? Eigenlijk kijk je op afstand naar jezelf.

Door de combinatie van coaching en intuïtief schilderen kun je in beelden en woorden laten zien en horen wat je van binnen voelt en wat er in je omgaat. 

Intuïtief schilderen geeft je inzicht in jezelf waardoor je stappen kunt maken in je ontwikkeling en dat geeft innerlijke groei, beweging en brengt je meer bewust op weg naar je doel.

Langs deze weg kun je op een andere manier jouw levensmissie en levenspad ontdekken en/of versterken.

%d bloggers liken dit: