Coaching

Individuele coaching

Heb je moeite om contact te maken met anderen? Je te verbinden? Voel je je anders dan anderen? Ben je op zoek naar jouw plek hier? Wil je onderdeel uitmaken van het leven? Zit je erg in je hoofd en heb je moeite om contact te maken met jezelf, met je lichaam en je gevoelens en emoties? Stel jij jezelf de vraag: “Wat heb ik hier te brengen? Wat is mijn doel?”

Jouw verlangen is om te leven! Het leven te omarmen. Je wilt onderdeel zijn van deze wereld, er middenin staan. Contact maken met jouw omgeving en met jezelf. Verbinden. Jouw gevoelens uiten. In beweging. Plezier. Je weet wat jouw doel is en daar ga je voor! Volledig!

Want jij wilt graag van betekenis zijn. Je bent hier niet voor niets! Je hebt een missie en een doel en die wil je heel graag hier verwezenlijken! Dan weet je waarvoor je leeft! En dat maakt jou en anderen blij en dankbaar.

Ook ik ben hier niet voor niets!

ksie jou!

Ik wil graag een bijdrage leveren aan jouw proces. Samen.

Tijdens het coachen laat ik jou doen en ervaren. Dat doe ik door te luisteren, vragen aan je te stellen, je uit te dagen, jezelf vrij van belemmerende emoties te ervaren. Zo kom je in beweging. En ga je uit het denken naar je gevoel. Je komt in contact met jezelf en jouw emoties. Het leven voel je in je  stromen. Je maakt contact met anderen en je gaat je verbonden voelen met jouw omgeving. Je voelt je welkom en neemt jouw plek in. Je gaat liefde voelen voor jezelf en anderen. Jouw hart opent zich en ervaart dat je kunt genieten van het leven, plezier. Je komt in je kracht te staan.

Wanneer je in contact bent met jezelf, kun je keuzes maken die bij jou passen en waar je plezier in hebt. Zo kun je jouw missie en doel verwezenlijken. Je leeft!

Als we samen aan je vraag werken, maak ik naar behoefte gebruik van NLP-technieken, Insights Discovery, intuïtief schilderen en kijk door een systemische bril. 

Voor individuele coaching geldt een tarief van € 70,00 per uur (Ksieje is niet BTW plichtig).

Een sessie duurt meestal 1,5 uur.

%d bloggers liken dit: