Over mij

Ik ben Lianne Staps

Als kind voelde ik de sfeer in de ruimte en gevoelens van anderen al aan. Ik zag ook van alles gebeuren om mij heen. Ik was de observator. Alleen kon ik er toen niet zo heel veel mee. En besloot, onbewust, om een muur om mij heen te bouwen en mijzelf daarachter terug te trekken. Daar was het veilig. Dat hielp. Ik kon gewoon mijn ding doen, het leven ging verder en ik hoefde niet bij mijn gevoel te komen. Ik zag wel dat ik anders was en dat ik langs de zijlijn stond.

Ik was erg creatief. Ik maakte mooie bouwwerken van lego, kleurrijke tekeningen en kleding voor mijzelf en mijn poppen. Niet nadoen wat een ander deed maar zelf uitproberen. Ik was nieuwsgierig naar de uitkomst. Dat viel soms tegen maar het proces ernaartoe, het creëren, ontdekken en de verrassing, dat vond ik geweldig!

ksie de ander

En maak het ze graag naar hun zin. In mijn functie als projectleider bij de Gemeente Tilburg lukte dat niet altijd en daar kreeg ik steeds meer moeite mee. Ik had niet geleerd om mijzelf uit te spreken en ook niet wat ik met mijn gevoelens aan moest. Ik liep tegen mijn eigen muur aan. In 2003 besloot ik mijn baan op te zeggen. Dit gaf rust maar ook vragen: Wat nu? Wat kom ik hier doen? Wat heb ik hier te brengen? Wat past bij mij? Wat wil ik? Welke gevoelens heb ik en hoe kan ik die uiten?

ksie en ontdek mezelf in het schilderen

Antwoorden op deze vragen kreeg ik bij toeval door het schilderen. Ik schilderde wat er in mij opkwam. Ontdekken, spelen, vrijheid die ik mezelf kon geven. Hierdoor kwam ik dichter bij mezelf en dichter bij mijn gevoel. Vaak schilder ik waar ik blijkbaar in mijn onderbewuste mee bezig ben, intuïtief. Op deze manier kon ik voor het eerst woorden geven aan mijn gevoelens.

ksie mezelf

Mijn opleidingen en het schilderen hebben mij zoveel gebracht. Ik heb mezelf beter leren kennen en ben mijzelf ook heel erg tegengekomen.

Mijn muur is zo goed als afgebroken. Ik heb weer contact met mijzelf, mijn essentie, gevoelens en emoties en maak makkelijker en diepgaander contact met anderen. De strijd in mij is weg. Ik ervaar meer rust, voel me liefdevoller, zachter, krachtiger en welkom! Ik mag er zijn, ik ben er, deelnemer! Op mijn plek hier op aarde! Mijn energie stroomt. Ik leef! Het is zo fijn om weer in contact met mijzelf te zijn, dit gun ik iedereen!  

Mijn missie

Mijn missie is om in een Lemniscaat beweging mijzelf verder te bevrijden van blokkades en mij verder te herverbinden met mijn eigen innerlijke kracht en essentie om zo samen te vallen met Liefde. En vanuit liefde en innerlijke kracht wil ik jou, wanneer jij daarvoor toestemming geeft, in wederzijdse bevrijding van blokkades herverbinden met jouw eigen innerlijke kracht en essentie om ook samen te vallen met Liefde. 

ksieje

Ik begeleid jou door vragen te stellen en jij beantwoordt ze door te doen en te ervaren. Doordat je lichaam in beweging komt, ga je uit het denken en kom je bij jouw gevoel, emoties en intuïtie. Jouw levensenergie kan weer gaan stromen en je in komt in beweging. Zo heel je jezelf.

Dan kun je keuzes maken die bij jou passen, waar je blij van wordt en waar je plezier in hebt.

Ik wil je laten voelen en ervaren dat je hier welkom bent! En dat je jouw plek hier in kunt nemen, deelnemer kunt zijn en contact maken met anderen.

Zo brengen we samen een nieuw bewustzijn van liefde, wijsheid en harmonie hier op aarde. En maken we samen deze wereld mooier en liefdevoller.

Dit doe ik in individuele Coaching en Workshops in groepsverband.

ksieje  graag!