Ontdek je missie, leef je passie!

Workshop Ontdek je missie, leef je passie!

Elke mens heeft een levensopdracht of levensmissie waarmee zij/hij op aarde komt. Jij ook! Een levensmissie is wat jij komt brengen aan de wereld. Welke betekenis jij wilt geven aan jouw leven. Soms vergeet je je missie en doe je dingen die niet bij jou passen. Dat gaat op den duur wringen. Hoe zou het zijn als jij jouw missie kent, je leven leidt in het teken van je missie? En zo zelf je leven creëert?

In deze workshop gaan we jouw levensmissie weer (her)ontdekken! Dit doen we door de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat zijn thema’s in het dagelijks leven die jou raken? Wat maakt jou blij, boos, bezorgd, etc?
  • Wanneer ben je helemaal in jouw element?
  • Wat vind jij echt belangrijk in jouw werk en in je persoonlijke leven?
  • Welke verlangens heb jij?

Belangrijk daarbij is dat jouw missie ecologisch is: én goed voor jezelf, én goed voor jouw omgeving én goed voor jouw wereld = All-win.

Wat je aandacht geeft groeit!

Als je jouw missie duidelijk hebt geformuleerd, ga je deze verwerken in een manifest. Een manifest is een document waar je in vastlegt wat je wilt manifesteren in deze wereld. Wat jouw bijdrage is, jouw levensopdracht. Door je hierop te richten, door er aandacht aan te schenken, gaat er iets veranderen. Want wat je aandacht geeft groeit! Doordat je precies weet wat je echt wilt en wat je verlangt, ga je in het dagelijks leven ook makkelijker aanvoelen wat bij jou past en wat niet.

Het manifest kun je ook heel mooi inzetten bij je loopbaankeuze.

Ben jij er klaar voor om jouw missie te ontdekken?

Ben jij er klaar voor om jouw missie te ontdekken en durf jij je passie te leven? Heb jij de moed en het vertrouwen om achter jouw verlangen te gaan staan en dit in jouw dagelijks leven toe te passen, in het werk en persoonlijke leven?

Ksieje graag


%d bloggers liken dit: