Schilder en ontdek je missie

Wordt het je soms allemaal even te veel op of in het werk of studie? Je wilt vooruit maar het stokt. Weet je even niet meer hoe je weer met plezier naar je werk gaat? Je steeds iets doet (studie, werk) dat niet bij jou past? Wil jij een burn-out voorkomen?

Waar word jij (weer) blij van? Wat is jouw verlangen? Wil je ook weer de energie voelen stromen? Met plezier naar je werk gaan? Of stralend in de spiegel kijken? Nieuwe inzichten krijgen? Verandering?

Ik heb voor jou een manier, die ik zelf heb onderzocht, om het te laten ontvouwen want het ligt al in jou zelf. Het zit in jou: Jouw wijsheid en antwoorden. Jij bent zelf diegene die het verschil kan maken voor jezelf! 

Samen gaan we op ontdekkingsreis. Aan het eind van de dag ga je naar huis met jouw schilderij en een routekaart met daarin meer duidelijkheid over je missie, wat je nodig hebt om jouw missie vorm te geven en hoe jij die de komende 21 dagen al actief in gang gaat zetten.

Na 2 maanden kijken we samen terug waar je staat en wat je eventueel nog nodig hebt. 

Op een fijne en unieke plek met veel ruimte en omgeven door de natuur begeleid ik jou in dit proces. Het enige wat jij hoeft mee te brengen is het openstellen van jezelf.

Na deze workshop

Heb je zicht op wat je echt wilt.

Maak je keuzes die bij jou passen.

Zit je lekker in je vel.

Kom je op nieuwe ideeën.

Geef je een andere richting aan jezelf.

Durf je echt voor jezelf te kiezen (nieuwe baan of studie).

‘De workshop liet mij zien en ervaren wat ik met mijn hoofd nooit voor elkaar had kunnen krijgen. Dit had ik nooit zelf kunnen bedenken.’

Wat vraagt dat aan investering in jezelf

  • 1 workshopochtend
  • 21 dagen 1 keer per dag 10 minuten focus op de groei in jezelf.
  • Reflectiemoment in een coachgesprek
  • Een bijdrage van € 449,00

Openstellen, intuïtie, schilderen, verbeelden, voelen en ervaren voorbij de woorden.

Iedereen kan meedoen met en zonder schilderervaring

Ksieje graag!


%d bloggers liken dit: